سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

جهاد اسلامی شهادت شماری از اعضای خود در دمشق را تایید کرد

جهاد اسلامی شهادت شماری از اعضای خود در دمشق را تایید کرد جنبش جهاد اسلامی فلسطین در بیانیه‌ای شهادت شماری از اعضای این جنبش در حمله جنایتکارانه شامگاه امروز اسرائیل به دمشق را به امت اسلامی و عربی تبریک و تسلیت گفت.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۱ - ۲۴ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 14
کد خبر: ۲۶۳۰۹۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ جنبش جهاد اسلامی فلسطین در بیانیه‌ای شهادت شماری از اعضای این جنبش در حمله جنایتکارانه شامگاه امروز اسرائیل به دمشق را به امت اسلامی و عربی تبریک و تسلیت گفت.

این جنبش عنوان کرد حمله اسرائیل به تعدادی از مراکز غیرنظامی و ساختمان‌های مسکونی در دمشق در چارچوب جنایات پی در پی این رژیم در حق امت اسلامی و عربی صورت گرفته و این جنایات شکست نظامی این رژیم در مقابله با جریان‌های مقاومت در میدان نبرد به ویژه در غزه و جنوب لبنان را می‌رساند.

این بیانیه می‌افزاید ادعا و دروغ‌پردازی‌های ارتش دشمن در رابطه با هدف قرار دادن مقر‌ها و مراکز نظامی جهاد اسلامی در سوریه، دروغی محض برای ایجاد پیروزی‌ها و قهرمانی‌های توهمی برای خود است.

جهاد اسلامی همچنین تاکید کرد این حمله ما را برای ادامه جهاد و مقاومت استوارتر و مصمم‌تر خواهد کرد همانگونه که قبل از نبرد طوفان الاقصی و در جریان آن نیز اینگونه بوده و بعد از این نبرد نیز ما به جهاد و مقاومت تا شکست دشمن و بیرون راندن آن از سرزمین خود ادامه می‌دهیم.

گفتنی‌ست، اسرائیل عصر امروز با هدف قرار دادن چند ساختمان در منطقه المزه و قدسیا در حومه دمشقُ بیش از ۱۵ نفر را به شهادت رساند و ۱۶ نفر دیگر را زخمی کرده است. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار